Diari Més

Quatre homes assalten violentament un habitatge de Vilafortuny

La policia deté un dels agressors, però també a la víctima, qui tenia un gran conreu de marihuana a casa

HAbitatge assaltat amb planatcions de Marhuana a Vilafortuny.

Habitatge assaltat amb plantacions de Marihuana a Vilafortuny.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre homes van assaltar violentament un habitatge deVilafortuny(Cambrils) la nit de divendres a dissabte. Els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir un dels assaltants, però també la víctima va ser detinguda per un delicte contra la salut pública, ja que, a casa seva, l'home tenia una plantació de marihuana amb 800 unitats.

Els fets van succeir cap a tres quarts de quatre del matí. Alguns veïns del carrer Puigcerver van sentir que un home cridava demanant auxili i van trucar la policia. Els primers a arribar van ser els agents de la Policia Local de Cambrils que no va aconseguir trobar l'home, però sí un testimoni que assegurava haver vist quatre individus sortint d'un domicili del carrer esmentat amb un vehicle blanc. Poc després, els Mossos d'Esquadra van trobar la persona que demanava auxili trucant a una altra casa del carrer del Castell de Palautordera. L'home, de 44 anys i veí de la zona, presentava talls a les mans i va explicar als agents que, mentre dormia, havia sentit bordar el gos i, en mirar per la finestra, havia vist quatre individus intentant entrar a casa seva. L'home, espantant, va intentar fugir, però els quatre assaltants els van enxampar al jardí i, després de fer-lo entrar a casa seva novament, el van lligar de mans i peus, tot demanant-li -segons va dir en un primer moment- on amagava els diners. La víctima va assegurar aleshores desconèixer si es tractava de quatre o més assaltants els que van començar a regirar totes les habitacions de la casa, segons la seva versió. En un moment de descuit, l'home va aconseguir fugir dels segrestadors i va ser quan va començar a demanar auxili a crits pel carrer.

Aquesta era la primera versió de l'home, però, la víctima del segrest violent, va confessar finalment davant dels Mossos que albergava una gran plantació de marihuana a casa seva, fet pel qual els agressors haurien entrat a l'habitatge. Davant d'aquest fet, els agents de policia munten un dispositiu a l'espera que els assaltants tornin a la casa. I així va ser. Els quatre individus -quatre homes encaputxats- van aparèixer poc després a l'habitatge del carrer Puigcerver. Els agents de policia els donen l'alto, però aquests fugen i els Mossos només aconsegueixen interceptar a un. La resta continua en recerca i captura.

L'assaltant detingut és un home de 25 anys i veí de Reus amb una quinzena d'antecedents delictius. Va passar a disposició judicial ahir per un delicte de robatori amb violència, resistència i desobediència a l'autoritat, entrada a habitatge aliè i lesions. D'altra banda, la víctima també va passar a disposició judicial per un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. Aquest últim té un total de cinc antecedents policials.

Al garatge de la víctima els Mossos van trobar una plantació de marihuana amb un alt nivell de sofisticació pel que fa al reg i conreu. Els dos homes estan amb càrrecs.

Instal·lació amb la plantació de marihuana a l'habitatge assaltat a Vilafortuny.

Instal·lació amb la plantació de marihuana a l'habitatge assaltat a Vilafortuny.Cedida

tracking