Diari Més

Altafulla dóna a conèixer la distribució del nou cartipàs municipal

El poble compta amb un nou cartipàs després que el PDeCAT trenqués el pacte el passat dilluns 9 d'octubre

L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, i el portaveu de CDC, Pere Gomés, després de fer l'acord de govern, el 4 d'abril del 2016.

El PDeCAT trenca el pacte de govern a AltafullaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament d'Altafulla ha donat a conèixer elel nou cartipàs municipal amb el grup Alternativa Altafulla – Entesa després que el PDeCAT trenqués el pacte de govern el passat dilluns, 9 d'octubre.Segons van exposar els dos regidors del PDeCAT, Pere Gomés i Xavier Rofes, el motiu del trencament del pacte van ser les desavinences sorgides arran del referèndum de l’1 d’octubre.

Davant dels canvis en el govern, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, assumeix la regidoria de Salut (abans amb el regidor Xavier Rofas, del PDeCAT), que se suma a les àrees d’Alcadia, Administració Pública, Seguretat, i Mitjans de Comunicació. El regidor Jaume Sànchez afegeix a les seves àrees d’Activitat Física i Esport, i Comerç i Consum, les regidories d’Educació (Xavier Rofas) i Turisme (Pere Gomés - PDeCAT), a banda d’assumir la 2a tinença d’alcaldia (Pere Gomés).

Micha Preuss es farà càrrec de les regidories de Joventut (Pere Gomés) i Acció Social i Gent Gran (Xavier Rofas), a banda de les que ja assumia: Serveis i Protecció Civil. La regidora Montse Castellarnau segueix amb les mateixes àrees de Medi Ambient, Participació Ciutadana, Cultura, i Festes; així com també l’edil Marisa Méndez-Vigo, amb les regidories d’Urbanisme, Via Pública, Hisenda, i Polítiques de Gènere.

tracking