Diari Més

'DIOS. La Comedia' arriba aquest divendres al Teatre Auditori del Morell

L'entrada anticipada costarà 3 euros i 5, si es compra a taquilla, una hora abans de l'inici de l'espectacle

L'actriu Eugenia González La Rosa en un moment del monòleg Dios. La Comedia.

'DIOS. La Comedia' arriba aquest divendres al Teatre Auditori del MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elmonòleg DIOS. La Comediaarriba al Teatre Auditori del Morell aquest divendres 20 d'octubre a les 20.30h. És un espectacle interpretat per l’actriu lleidatana Eugenia González La Rosa.

Ella és la responsable del text, el muntatge i la interpretació d’un espectacle que arriba al municipi morellenc després de tres setmanes d’èxit a Barcelona i d’una gira per Catalunya que ja compta amb més de 23 representacions.

DIOS. La Comedia és una mostra minimalista, sense escenografia, l’única presència és la de González La Rosa que pretén demostrar (o no) l’existència de Déu a les nostres vides. La narració comença amb una dona que pateix una fuita d’aigua i pensa en el suïcidi. Però la seva ment s’il·lumina i es qüestiona el sentit de la vida.A partir d’aquí comença un viatge còmic a les profunditats de la teologia, la filosofia, l’antropologia, els darrers descobriments de la neurotecnologia i els ritmes del mambo.

L'entrada anticipada costarà 3 euros i 5, si es compra a taquilla, una hora abans de l'inici de l'espectacle.

D’altra banda, aquest cicle de teatre en petit format també portarà fins a l’escenari morellenc els espectacles El Petit Príncep, el 4 de novembre, amb el Grup de teatre la Sala del Morell; Moleskine, el 5 de novembre, a càrrec de Violant Llopis; i Refugiats, el 25 de novembre, amb la interpretació del Grup de teatre Tornavís de Tarragona.

tracking