Diari Més

Què fer aquest cap de setmana?

El Mercat Medieval l'Oktoberfest o el Primer Congrés Interancional de Gegants són algunes de les propostes

Joglars i trobadors podran trobar-se al Mercat Medieval de Tarragona fins diumenge.

Què fer aquest cap de setmana?Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bon temps continua convidant a gaudir d'activitats a l'aire lliure. El Diari Més us proposa diverses activitats per treure tot el suc al cap de setmana

- El Mercat Medieval romandrà obert fins diumenge. Podem fer un viatge en el temps i traslladar-nos a l'època dels trobadors i joglars. Al Mercat Medieval que enguany celebra la seva 23ena edició, s'hi podrà gaudir d'una vuitantena de parades artesanes i un calendari d'activitats molt extens. Les parades ofereixen al públic assistent una diversa varietat de peces de joieria, joguines de fusta, objectes per a la llar, accessoris i complements i productes d'alimentació. També es pot gaudir d'una herbolària, gastronomia, paradetes de lectura del tarot o la tradicional Taverna Medieval.

- L'Oktoberfest podrà visitar-se fins diumenge, amb entrada gratuïta. La cervesa serà la protagonista principal a la Tarraco Arena Plaça (TAP). A més de poder degustar cerveses d'Alemanya i gastronomia típica del país, com frankfurts, bratwursts i bretzels, entre d'altres, els visitants també podran participar en concursos i tallers de tota mena. Els més petits també tindran propostes en una zona reservada per a ells.

— Alcover celebra la seva Festa Major aquest cap de semana. El programa d'actes inclou activitats per grans i petits: concerts, castells, les tradicionals matinades, el teatre i un espectacle piromusical per deleitar a tots els que s'apropin a la localitat de l'Alt Camp.

—A Reus, encara es pot visitar la 7a, fira d'exproReus. En total, uns 200 expositors estaran reunits tant a les instal·lacions interiors de firaReus com al recinte exterior per mostrar al públic les darreres novetats en productes i serveis. El món del motor no és l'únic que s'hi pot trobar a la cita. També altres sectors com decoració, la tecnologia, el benestar o la gastronomia també hi seran presents. Una àmplia varietat de novetats per descobrir a la fira de les fires.

—Vila-seca acull el Festival Internacional de Curtmetratges a l'Auditori Josep Carrera on es projectaran una quarantena de curts. El Festival que durarà fins al 22 d'octubre permetrà descobrir les últimes tendències en aquesta disciplina cinematogràfica. El FICVI és un festival gratuït i obert a tothom que pretén difondre i promoure l'art del cinema i acostar-lo a tots els públics.

—A Reus, però només fins dissabte tindrà lloc el Primer Congrés Internacional de Gegants. Petits i grans podran gaudir d'una festa gegantera internacional sense precedents on s'agruparan les figures més destacades del continent. El recorregut tindrà lloc pels carrers del centre de la ciutat.

—Torredembarra acollirà fins el migdia del 15 d’octubre, la 8ª edició de la Cervesa Artesana de Torredembarra, que enguany s’allarga a tot el cap de setmana. Com a novetat, enguany hi haurà quatre food trucks torrencs: Crêpe Chérie, el Rincón Celeste, Pepito Bravo i Van Bola. També es cuinarà una paella popular dissabte, a càrrec del mestre paeller Abundi Monterde, Pep Nogué (cuiner del programa El Suplement de Catalunya Ràdio) i Xavier Fernández (xef del Restaurant La Quilla d’en Xavier del port de Torredembarra).

tracking