Diari Més

Hotels de 4 estrelles per la Policia Nacional a Salou

Arriben més gents del cos policial a altres hotels de la capital de la Costa Daurada

Al costat de l'edifici del Negresco 2 s'han aparcat nombroses furgonetes policials.

Hotels de 4 estrelles per la Policia Nacional a SalouCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'hotelNegresco, ubicat a la zona de Cap Salou, apropde la platja llarga, ésun altresdels hotels de la capital de la Costa Daurada que podrà allargar la temporada gràcies a la presència de les forces policials desplegades a Catalunya com a conseqüència de l'1-O.

Aquesta setmana, aquest establiment i l'hotelBestSol d'Or, a tocar de la Pineda, ambdós de 4 estrelles, han estat les destinacions de desenes d'agents de laPolicíaNacional. A aquest se li suma també la presència policial, establerta de fa dies, a l'hotelBelvedere, a la zona de l'autovia entre Salou i Vila-seca.

El Sol d'Or i molt especialment elNegresco, es tracta d'hotels situats en ubicacions molt discretes dins el terme salouenc. Una vegada finalitzada la temporada alta estival, la presència de turistes és molt baixa i tornen a adquirir protagonisme els residents locals, molts d'ells també a segones residències i originaries d'altres indrets (sobretot l'Aragó i Navarra, entre d'altres).

Segurament per la baixa població que hi ha després de l'estiu en aquesta zona de Salou, la presència policial no ha despertat situacions de rebuig, com si es van produir a altres localitats, com ara Pineda o Calella i, més a prop encara, a Reus.

A Salou, el seu alcalde, Pere Granados, ja es va posicionar en el seu moment en contra de facilitar instal·lacions municipals per poder fer les votacions del referèndum de l'1 d'octubre, tot i que posteriorment els regidors del PDeCAT van expressar el seu rebuig a la decisió municipal (tot i formar part de l'equip de govern). Salou no va patir, l'1-O, cap episodi de violència provocat per càrregues de laPolicíaNacional o la Guàrdia Civil.

La instal·lació dels agents policials a Salou en hotels de 4 estrelles contrasta amb les condicions (denunciades per alguns sindicats policials) que tenen als vaixells atracats a Tarragona i Barcelona.

tracking