Diari Més

Representants internacionals dels països participants als Jocs visiten el Pavelló de Vila-seca

En la jornada, en què hi han participat més d'una cinquantena de representants, hi han estat presents l'alcalde Poblet i el regidor d'Esports Francisco Almazán

Foto de grup dels representants internacionals dels països que partciparan als Jocs Mediterranis 2018 al Pavelló de Vila-seca

Representants internacionals dels països participants als Jocs visiten el Pavelló de Vila-secaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca ha participat, el matí d’aquest 11 d’octubre, en la jornada de treball amb els Caps de Missió dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, la qual reuneix els representants designats per cada Comitè Olímpic.

Més d'una cinquantena de representants internacionals dels 26 països participants han fet una visita tècnica a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports. L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el regidor d'Esports, Francisco Almazán han pres part en aquesta jornada que ha continuat, posteriorment, a la Vila Mediterrània de PortAventura.

El Pavelló Municipal d’Esports, situat al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca, ha estat rehabilitat íntegrament per tal d’adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a la seva funcionalitat, eficiència, accessibilitat i seguretat. S’ha cobert i ampliat la pista poliesportiva annexa i renovat el seu paviment i s’ha construït un porxo perimetral com a element d’unió i circulació entre els dos espais.

El cost total de l’actuació ha estat d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

tracking