Diari Més

Roda acull la cinquena edició del concurs literàri Roca Plana

El termini per presentar les obres és fins el 31 d'octubre

Imatge dels participants de l'edició anterior.

Roda acull la cinquena edició del concurs Roca PlanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts 10 d'octubre ha engegat la cinquena edició del concurs literari Roca Plana a Roda de Berà. Els organitzadors de l'edició són l’Ajuntament de Roda de Berà i la Biblioteca Municipal, i col·labora també la Xarxa de Biblioteques del Baix Gaià.El Jurat estarà format per persones vinculades al món de la cultura i de la docència.

La participació és oberta a tots els públics, sense límit d’edat, on hi haurà quatre categories diferenciades: de 9 a 11 anys; de 12 a 14 anys; de 15 a 17 anys i major de 18 anys. Cada participant podrà concursar amb una única obra literària sobre la temàtica de 'La Mare Terra', i ha de haver estat elaborada durant aquest any 2017, ha de estar escrita en català i amb correcció, no pot incloure paraules malsonants o ofensives amb persones ni institucions.

El termini per entregar els treballs literaris ja s'ha obert i es podran presentar a l'Hotel d'Entitats de Roda fins el 31 d'octubre. Es pot entregar presencialment o bé a través del correu electrònic:hotel.entitats@rodadebera.cat

El veredicte del Jurat es donarà a conèixer el dia 2 de desembre en un acte públic al Casino Municipal, durant el qual es farà el lliurament dels premis.

tracking