Diari Més

Solidaritat

Més de 750 persones participen en la 4ª cursa solidària Hol·la Genís al Morell

L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat diumenge, recull fons econòmics per lluitar contra el càncer infantil

Els corredors van participar a la 4a cursa Hol·la Genís per lluitar contra el càncer infantil.

Més de 750 persones participen en la 4ª cursa solidària Hol·la Genís al MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cursa solidària Hol·la Genís del Morell ha arribat a la seva 4ª edició per seguir complint amb el seu objectiu: lluitar contra el càncer infantil. Un total de 750 persones de totes les edats van participar en l’esdeveniment, que es va celebrar el passat diumenge 9 d’octubre sota el lema “la victòria és la cura”.

Com en les anteriors edicions, els inscrits van poder triar entre diverses opcions: curses de 5 i 10 quilòmetres, una caminada de 4 km i fins i tot una cursa infantil. A més, tots els participants van rebre una bossa amb una samarreta tècnica, avituallament i un tiquet per accedir a la botifarrada amb la qual es va donar per finalitzat l’acte. També van participar d’un gran sorteig de premis i van gaudir de l’animació paral·lela durant el matí. Els participants van abonar 15 euros en concepte de donatiu-inscripció, mentre que els inscrits a la cursa infantil van col·laborar amb 5 euros i van rebre una medalla commemorativa.

En els propers dies es farà pública la quantitat global assolida, ja que a més de la recaptació per inscripcions també cal incloure-hi l’aportació de particulars i empreses que també van voler afegir-se a la causa. Així mateix, també cal destacar la col·laboració d’altres empreses que van aportar material divers per fer possible aquesta nova edició d’una cita solidària imprescindible al Morell. Els diners recaptats seran lliurats a l’Obra Social de Sant Joan de Déu, la Casa Ronald McDonald de Barcelona i Make a Wish Spain.

tracking