Diari Més

El Passatge del Terror arriba a la Pobla el 31 d'octubre

Cultura, salut i tradició en la programació pobletana d'octubre

Sopar de la Castanyada de l'any passat 2016.

El Passatge del Terror arriba a la Pobla el 31 d'octubreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla acollirà aquest mes d’octubre un espai per a la música i per al cinema. D'aquesta manera, el públic familiar podrà veure la projecció del film Tadeo Jones, que tindrà cita al Casal Cultural, el dissabte 21 d’octubre a les 18.30 h.

A la setmana següent, el 28 d'octubre, el cantant Jay Lem’on pujarà a l’escenari del Casal Cultural a les 19 h, per oferir al públic pobletà el seu primer treball discogràfic. Els assistents podran gaudir d’un concert on hi tindran cabuda ritmes soul, pop, folk i rock.

El diumenge 22 d'octubre, a les 10 h, hi haurà una nova edició de la caminada popular i solidària al Parc de les Pobles. Des d’allí, es faràuna passejada per l’entorn urbà i rural de La Pobla.Aquesta cita oferirà diferents circuits adaptats a les capacitats de cada participant. A més, l’organització lliurarà a cada inscrit una bossa d’avituallament, en una cita que combina el vessant esportiu amb el solidari, ja que els assistents podran col·laborar amb una causa benèfica. Els interessats a participar-hi s’hi poden inscriure al consistori, de 10 a 14 hores, fins el proper 18 d’octubre.

Finalment, el programa d'activitats del municipi acolliràla nit del 31 d'octubreel passatge del terror al Pavelló municipal.La Castanyada i Halloween es donaran la mà en una festa que també inclou sopar, ball i discoteca mòbil. L’Ajuntament mantindrà obert el termini d’inscripcions a la Festa de la Castanyada fins al 21 d’octubre.

Imatge del Passatge del terror de l'any passat 2016.

El Passatge del Terror arriba a la Pobla el 31 d'octubreCedida

Imatge de la festa de Halloween de l'any passat 2016.

El Passatge del Terror arriba a la Pobla el 31 d'octubre

tracking