Diari Més

Fira de Santa Úrsula

El concurs d'aparadors del comerç de Valls s'omple de temàtica castellera

Com a novetat, s’incorpora el vot del Jurat Popular, on entre tots els participants, es sortejarà un lot de productes vallencs

Els aparadors de la majoria de comerços combinaven elements dels castells.

Els aparadors del comerç de Valls s'omplen de motius castellersCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des del dia 2 fins al 22 d'octubre més de vint establiments comercials de Valls participen al «Concurs d'aparadors amb motius castellers», organitzat pel Comerç de Valls.

El Jurat està composat per un representant de la Colla Joves Xiquets de Valls, un de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, un representant de la Regidoria de Cultura, el Regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris i el vot del Jurat Popular.

A partir del 9 d’octubre el Jurat farà el recorregut per tots els establiments participants i valorarà la vistositat, els colors i el treball artístic realitzat relacionat amb la temàtica del món casteller, repartint un primer, un segon i un tercer premi.

Com a novetat en aquesta edició, s'incorpora el vot del Jurat Popular, on tothom que ho desitgi, pot votar fent una fotografia de l’aparador que més li agradi i pujar-la a una aplicació a través de Facebook.

Cada fotografia equival a un vot, i l’establiment que més fotografies compti, serà el que tindrà el vot del Jurat Popular. El vot popular estarà actiu fins el dia 14 d’octubre i entre tots els participants, el dia 16 d’octubre, sortejaran un lot de productes vallencs i de l’Alt Camp.

El veredicte amb els aparadors guanyadors i el premi entre els participants del Jurat Popular, es comunicarà el dia 18 d’octubre, i es lliuraran els premis el divendres 20 d’octubre a les 20:30 hores al local situat a la Plaça dels Alls, número 7.

tracking