Diari Més

Societat

Presos de Mas d'Enric fan pulseres Candela contra el càncer infantil

L'associació els ha donat les gràcies a través del seu compte de Twitter

Imatge de les pulseres que usuaris del centre penitenciari Mas d'Enric han fet arribar a Pulseras Candela.

Presos de Mas d'Enric fan pulseres Candela contra el càncer infantilTwitter Pulseras Candela

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pulseras Candela és una associació que es dedica a lluitar contra el càncer infantil a través de la producció i venda de braçalets. Aquest dimecres 4 d'octubre, l'associació ha anunciat per Twitter que ha rebut diverses Candeles -com s'anomenen les seves polseres solidàries- fetes pels presos de Mas d'Enric. L'entitat ha donat les gràcies a aquest grup 'candelero' per la seva col·laboració en el projecte junt a l'etiqueta #LaUniónHacelaFuerza.

La iniciativa Pulseras Candela va sorgir el març de 2013, quan una nena anomenada Candela va ingressar a l'Hospital Sant Joan de Déu, on li van diagnosticar Leucèmia. Una voluntària de l'hospital, Carmen, va ensenyar a Candela a fer les pulseres, qui les va començar a fer pels enfermers i els metges i també en va ensenyar a fer a les seves dues amiguesMariona i Daniela. Elles van decidir anomenar-les 'Candeles' i van muntar una parada per vendre-les i recaudar fons a favor de la investigació del càncer infantil. La idea de les pulseres es va estendre per l'hospital i també per famílies i amics dels pacients i finalment va arribar arreu de l'Estat.

Les persones que ho desitgen col·laboren en el projecte fent pulseres Candela seguint les instruccions d'un vídeo difós per l'associació. Després les fan arribar a l'associació o les venen entre els seus coneguts (normalment a 3 euros) i ingressen els diners recaptats a la conta de l'Obra Social Sant Joan de Déu pel Càncer Infantil.

tracking