Diari Més

Roda de Berà presenta la seva Festa Major Petita de l'Ecce Home

Entre els actes, destaca el Correfoc, el seguici o la paella popular

La paella popular que va tenir lloc l'any passat.

Roda de Berà presenta la seva Festa Major Petita de l'Ecce HomeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major Petita de l’Ecce Home de Roda de Berà té previst un cap de setmana ple d’actes populars. En concret, el proper dissabte hi ha previst, per començar la jornada, inflables per als infants a la plaça de la Sardana, de de les onze del matí fins a la una del migdia.

El tradicional concurs de pesca infantil a càrrec de la Societat de Pescadors de Roda de Berà tindrà lloc al Port Esportiu des de les quatre a les set de la tarda. A dos quarts de set, a la plaça de la Sardana, hi haurà la Ballada de sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal. El Correfoc del Ball de Diables de Roda de Berà serà a les vuit del vespre pels carrers del poble. En concret, transcorrerà per la Plaça dels Pins, el Carrer Nou, el carrer Generalitat, el carrer Sant Isidre, l’Avinguda Sant Jordi i la Plaça Catalunya.

I a la nit, la festa continua amb la cobla La Principal de la Bisbal que animarà a tots els assistents amb una jornada musical al Casino Municipal. La festa petita de Roda de Berà presenta més propostes el diumenge al matí amb diversos actes tradicionals com la Concentració de pagesets i gegants que, un quart d’onze, faran el seguici cap a l’església, acompanyats pel Grup Musical Rodarboç, ball de Bastons i el Ball de Diables de Roda de Berà. Després de la Missa de Sant Ecce Home prevista per dos quarts d’onze a l’església de Sant Bartomeu, pagesets i gegants arribaran al Pavelló Municipal.

Tothom qui vulgui podrà degustar la paella popular a les dues del migdia, per un preu de tres euros. Serà al Pavelló Municipal. Seguidament, la Festa Petita del municipi, finalitzarà amb el Joc del Quinto promogut per l'associació juvenil Roda Jove.

tracking