Diari Més

Turisme

Prop d'una vintena d'hotels ofereixen 52.000 places per l'IMSERSO a Tarragona

Els establiment han aconseguit «una petita millora econòmica» en la retribució de les estades hoteleres, tot i que encara la consideren «insuficient»

Cada turista que arriba aTarragona a través de l'Imserso paga 21 euros per la pensió completa.

L'augment de preus pels llits de l'IMSERSO no arriba als hotelersEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre tornaran a rebre enguany viatgers del programa IMSERSO aquesta temporada 2017-2018 després d’haver-se plantejat deixar de contractar aquest programa per les pèrdues que els provocava. En total seran 17 els hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre que oferiran 52.000 places per aquest programa operat per Mundosenior, el touroperador especialitzat en serveis turístics per a gent gran. La primera fase s'inicia el 16 d'octubre i finalitza el 28 de novembre, mentre que la segona fase comença el 12 de desembre i acaba el 21 de maig de 2018.

Els establiments tarragonins han decidit tornar a contractar l’Imserso perquè enguany s’aplicarà «una petita millora econòmica en la retribució de les estades hoteleres», tal i com ha informat Eduard Farriol, president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Farriol considera que «aquesta pujada encara és insuficient, però tenim el compromís dels intermediaris que pressionaran al Govern per tal de modificar les condicions econòmiques l'any vinent -un cop acabat el període de licitació que conclou enguany-». Per altra banda, des de la FEHT també es vol contribuir a la desestacionalització de la destinació apostant per l’Imserso.

A la província de Tarragona, els participants en aquest programa de vacances per a gent gran es podran allotjar en establiments de Salou (12 hotels), Cambrils (2 hotels), Coma-ruga (2 hotels) i Sant Carles de la Ràpita (1 hotel). Els primers viatgers del programa IMSERSO arribaran a Salou i Sant Carles de la Ràpita el 16 d'octubre i cal dir que enguany s’ofereix el mateix nombre d’hotels i places que en la temporada anterior.

tracking