Diari Més

Estrella Morente, a la Temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras

L’artista del ‘cante’ flamenc serà la gran protagonista de la Gala Benèfica que se celebrarà el 17 de novembre a Vila-seca

Els responsables de la programació de l'Auditori Josep Carreras a la presentació de la temporada.

Estrella Morente, a la Temporada de tardor de l'Auditori Josep CarrerasOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous es va presentar a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca la progamació de tardor, que té com a gran protagonista a la ‘cantaora’ Estrella Morente, que actuarà a la Gala Benèfica a benefici de la Fundació Josep Carreras del pròxim 17 de novembre.

Estrella, filla d’Enrique Morente, conegut per ser un dels grans renovadors del flamenc, està considerada com una de les personalitats més importants en el món del cante, i la seva veu i talent artístic han estat reconeguts arreu del món.

Arribar a més públic

L’aposta per Estrella Morente suposa un canvi de rumb en la tria del protagonista de la Gala Benèfica de l’Auditori de Vila-seca, ja que fins ara sempre s’havia escollit una gran estrella de la lírica. Així ho va explicar durant la presentació de la temporada Josep M. Pujals, president de la Fundació Auditori Josep Carreras, qui va justificar el canvi en la necessitat d’acostar la gala a un major nombre d’espectadors.

La temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras inclou nou concerts més, el primer dels quals tindrà lloc el pròxim sis d’octubre i tindrà com a protagonista el Quartet Gerhard, una formació catalana establerta a Berlín, que acaba de publicar el seu segon treball discogràfic i que compta amb una trajectòria artística consolidada.

Amb aquesta mateixa voluntat d’arribar al màxim nombre d’espectadors possible i oferir una àmplia varietat d’estils, s’ha programat també l’actuació de la Sant Andreu Jazz Band, una formació de joves talents sota la direcció de Joan Chamorro, que tocarà a Vila-seca el 15 de desembre. El cantant d’òpera Stefano Palatchi farà un passeig pel territori del jazz el 10 de novembre, i la violinista Lina Turner actuarà acompanyada per Dani Espasa al piano l’1 de desembre.

A la web de l’Auditori es pot consultar la resta de la programació i comprar les entrades.

tracking