Diari Més

El Parc Samà obre portes per donar el tret de sortida a un nou laberint

Els visitants han plantat un palmell d’indiana, que serà el centre d’un futur espai dedicat als indians

Imatge dels assistens a l'acte durant la plantada del palmell d'indiana.

El Parc Samà obre portes per donar el tret de sortida a un nou laberintOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les portes del Parc Samà es van obrir gratuïtament durant la tarda de dimecres, una iniciativa que es va dur a terme per celebrar el Dia Mundial del Turisme, dins dels actes de l’any del Turisme Sostenible de l’Organització Mundial del Turisme.

A partir de les quatre de la tarda, els visitants van poder començar a entrar al parc, una important mostra de jardineria romàntica ubicada entre Cambrils i Montbrió del Camp i que a principis d’aquest 2017 s’ha reobert. L’acte central, però, no es va encetar fins les 17.30 hores. Va ser en aquell moment que els assistents van enterrar a la zona de la Torre Mirador tots aquells desitjos que visitants i seguidors han fet arribar en els darrer dies sota la màxima «per un planeta millor».

Justament aquest punt serà el centre d’un laberint que anirà creixent fins l’any que ve i que s’anomenarà el laberint dels indians, convertint-se en un dels nous continguts del parc per a la temporada 2018. En aquest mateix punt, també s’ha plantat un arbre com a símbol de vida i sostenibilitat, que es tracta d’un palmell indiana, testimoni principal del laberint que homenatjarà els indians. El laberint, a més, serà el contenidor d’una exposició basada en el llegat cultural, econòmic i social dels indians i el seu reflex en la música, la literatura, el cinema, l’arquitectura o el comerç.

L’acte s’ha desenvolupat coincidint amb la recent reobertura d’aquest espai, que espera arribar a superar els 50.000 visitants durant aquest any.

tracking