Diari Més

Vila-seca, guardonada de nou amb la màxima distinció al Certamen Viles Florides

El municipi figura entre els 10 millors pobles de Catalunya en la promoció i conservació d’espais verds

Vila-seca va obtenir el premi

Vila-seca, guardonada de nou amb la màxima distinció al Certamen Viles FloridesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca ha estat guardonada, aquest cap de setmana, en el marc d’una nova distinció al certamen Viles Florides que enguany s’ha celebrat a la població de Mollet del Vallès. La regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, va recollir les quatre Flors d’Honor, màxima distinció. També van ser reconeguts amb quatre Flors d’Honor els municipis d’Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Mollet del Vallès, Olot, Sant Cugat i Sant Hilari Sacalm. El certamen també va valorar el foment d’espais verds a un total de 113 municipis de Catalunya.

El premi rebut per Vila-seca és un reconeixement a l’aposta del municipi per a la protecció dels espais verds i la recuperació de grans espais com ara el Parc de la Torre d’en Dolça, la zona del litoral amb el Parc del Pinar de Perruquet i la Sèquia Major i valora, alhora, la cura de les seves rotondes i zones verdes i la campanya Flors pel Centre, impulsada per l’ajuntament fa tres anys.

L’entrega dels reconeixements Viles Florides 2017, que va reunir més de 275 persones, va ser presidida per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.

tracking