Diari Més

Més de 400 persones participen en el 35è Aplec de la sardana Vila de Constantí

En l'acte hi van participar sardanistes de diferents municipis del territori

Imatge de la 35a edició de l'Aplec de la sardana Vila de Constantí.

Més de 400 persones participen en el 35è Aplec de la sardana Vila de ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc de les Escoles Velles va acollir, ahir diumenge 24 de setembre, l’Aplec de la sardana Vila de Constantí, que enguany arriba a la seva 35a edició. En la jornada, que es va celebrar tant al matí com a la tarda, hi van participar més de 400 sardanistes procedents de diverses poblacions com Tarragona, Altafulla, Torredembarra, El Morell, Reus, Valls, la Selva del Camp, La Pobla de Mafumet o Cambrils, a més dels sardanistes de Constantí.

El Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, amb col·laboració de l’Ajuntament de Constantí ha estat, un any més, l’entitat encarregada d’organitzar aquesta trobada. Durant l'audició de la tarda es va realitzar un emotiu homenatge als impulsors de la primera edició de l’Aplec de sardanes que es va fer l’any 1983. Com a acte de reconeixement es va fer entrega d’una placa commemorativa a Josep Maria Sabaté Gil, que fou el president, i a Ramon Martí Ferran i Sebastià Vila Martorell, que foren vicepresidents.

L’acompanyament musical de la cita va anar a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa i la Cobla Cossetània, i la trobada va finalitzar amb una ballada conjunta de la Sardana “Per Constantí”, obra Tomàs Gil Membrado.

tracking