Diari Més

Veïns del Catllar empaperen amb cartells de l'1-O la casa de l'exalcalde Antonio López (PSC)

El socialista ha fet arribat els fets al PSC per tal que s'incloguin a la resta de denúncies d'altres batlles

Un dels missatges penjats a la casa de l'exalcalde.

Veïns del Catllar empaperen amb cartells de l'1-O la casa de l'exalcalde Antonio López (PSC)Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exalcalde del Catllar, Antonio López (PSC), s’ha trobat aquest migdia amb la reixa de casa seva empaperada amb cartells sobre el referèndum, on hi diu «Votem per ser lliures» o «Hola República», així com també un paper escrit a mà, en el qual es pot llegir: «A mi m’és igual menjar-me els panellets a la presó!». A més a més, a l’interior de casa s’ha trobat paperetes del l’1-O amb el «sí» marcat, i un altre paper on hi diu: «Sí! No t’agrada... marxa!».

Davant d’aquests fets, l’exalcalde socialista ha lamentat que se l’assenyali. «Cadascú que pensi el que vulgui», afegeix López, que recorda que durant el seu mandat «vaig permetre que es posés l’estelada al castell del poble o que al 9-N es posessin urnes. No sóc independentista, però sempre he sigut tolerant, així que no se’m pot titllar d’antiindependentista. És per això que em dol tant rebre amenaces d’aquest tipus, i és que aquest no és el primer cop», afirma López.

L’exalcalde ja ha fet arribar l’incident al PSC, per tal que s’inclogui amb la resta de denúncies d’altres alcaldes i companys de partit de tot el territori i, així, fer-ho arribar de forma conjunta a Fiscalia. D’altra banda, López està estudiant presentar una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra, «perquè això ja és massa», afirma.

Segons López, els fets han passat just després de la Festa de la Democràcia, celebrada avui a partir de les onze del matí a la plaça de la Vila i organitzada pel Catllar per la Independència PDeCAT, ERC i Units pel Catllar. «Vora les dotze he sortit de casa, i quan he arribat a dos quarts de tres del migdia, ja estava tot empaperat», lamenta López. L’exalcalde ha fet arribar l’incident a l’actual batlle, Joan Díaz (ERC), però a primera hora de la tarda encara no havia obtingut resposta. D’altra banda, Antonio López agraeix el suport que ha rebut en les últimes hores per part de veïns, polítics i alcaldes de diverses ideologies, «alguns d’ells independentistes», destaca.

També hi han deixat paperetes del referèndum.

Veïns del Catllar empaperen amb cartells de l'1-O la casa de l'exalcalde Antonio López (PSC)Cedida

tracking