Diari Més

La Guàrdia Civil confisca ordinadors i documentació d'El Vallenc

Francesc Fàbregas ha estat citat a declarar aquest dissabte al vespre a la caserna de la Guàrdia Civil a Tarragona

Concentració ciutadana davant la seu del setmanari 'El Vallenc', on s'ha posat una urna. Imatge del 9 de setembre del 2017 (Horitzontal).

setmanari El Vallenc, referèndum 1-O, Guàrdia CivilACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els agents de la Guàrdia Civil que aquest dissabte matí han entrat a la seu del setmanari El Vallenc de Valls han acabat l'escorcoll més de cinc hores després. Els agents han sortit de la publicació poc abans de les cinc de la tarda i han anat fins als seus cotxes enmig de les escridassades del centenar de persones que s'han concentrat a les portes del setmanari, per donar suport als seus responsables. Els mobilitzats han acabat acomiadant els agents mentre marxaven en els cotxes amb càntics i el «Passi-ho bé!» de La Trinca.

La policia judicial s'ha endut, entre altres coses, l'ordinador principal del setmanari i còpies del correu personal del director, Francesc Fàbregas, segons ha informat ell mateix als mitjans. Fàbregas està citat a declarar aquest vespre a les vuit a la comissaria de la Guàrdia Civil de Valls.

L'escorcoll s'ha dut a terme per ordre del jutjat de guàrdia de Tarragona, a instàncies de la fiscalia, per un suposat delicte de «desobediència, prevaricació i malversació de cabals públics».

tracking