Diari Més

Dos germans alemanys prodigi del piano actuen a Creixell

El concert tindrà lloc el dissabte 9 de setembre al Casal municipal de Creixell a les 20h

Els germans Laetitia i Philip Hahn, prodigis del piano.

Dos germans alemanys prodigi del piano actuen a CreixellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els joves germans alemanys Laetitia i Philip Hahn, de 14 i 8 anys i prodigis del piano, actuaran al Casal Municipal de Creixell el proper dissabte 9 de setembre a les 20h. El seu concert s’emmarca en el cicle pianístic organitzat per la Asociación de Amigos del Arte «Vita». En el concert, recomanat per a tota la família, els assistents podran gaudir de l’actuació d’aquests dos talents, que compten amb una trajectòria internacional tant de manera individual com en duo. El preu de les entrades és de 10 euros i gratuït pels menors de 12 anys.

Laetitia Hahn, pianista de 13 anys, va començar els seus estudis musicals amb 2 anys aprenent a tocar el violí i el piano. Avui en dia, i després d’haver guanyat nombrosos concursos, festivals i mencions, és una de les representants de la generació de nous músics clàssics tant a Alemanya com a tota Europa.

El seu germà petit, Philipe Hahn, és un pianista prodigi de 8 anys que amb només 6 ja va oferir concerts amb la orquestra simfònica de Dusseldorf. Junt a la seva germana Laetita, són els representants de Shigeru Kawai en Europa.

tracking