Diari Més

Successos

La Policia busca els amos d'una vintena de bicicletes a Altafulla

El cos policial destaca la manca de denúncies de desaparició o de robatoris que en facin referència

La Policia ha fet públiques imatges de les bicicletes localitzades.

La Policia busca els amos d'una vintena de bicicletes a Altafulla@polialtafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local d’Altafulla ha recuperat, al llarg d’aquest últim any, prop d’una vintena de bicicletes de la via pública que, a dia d’avui, segueixen a les instal·lacions policials a l’espera que algú reclami aquests objectes, entre els quals, a més de bicicletes, també hi ha patinets i monopatins.

Tal com assenyala Altafulla Ràdio, recentment, el cos policial ha fet públiques imatges d’aquestes troballes a través de les xarxes socials amb «la intenció que la ciutadania pugui reconèixer aquelles que siguin de la seva propietat», segons ha explicat el sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernàndez.

La iniciativa s’ha dut a terme davant la manca de localització dels seus propietaris, així com de l’existència de denúncies de desaparició o robatori que en facin referència.

D’acord amb el protocol establert, els agents policials han de guardar tot el material trobat durant un període d’un any. Un cop passat aquest termini, el procediment a seguir és, o bé, destruir-lo, o bé demanar l’autorització a Alcaldia de l’Ajuntament per tal de poder-lo donar a mode de cessió.

tracking