Diari Més

Els veïns reclamen papereres pels excrements de gos a Vilafortuny

Demanen que es posin als carrers Josep Clarà, J. M. Subirachs, Arístides Maiol i Federic Mares

A la zona hi ha grans superfícies de zona verda en les quals no hi ha cap paperera o dipòsit per deixar els excrements.

Els veïns reclamen papereres pels excrements de gos a VilafortunyDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comunitat de veïns de la urbanització Villajardín de Cambrils ha denunciat la manca de papereres als espais públics que hi ha a l’àrea compresa entre els carrers Josep Maria Subirachs, Arístides Maiol, Frederic Mares i Josep Clarà, és a dir, una de les zones més concorregudes de Vilafortuny donada la seva proximitat a un gran supermercat, als establiments comercials de la zona i l’alta densitat de població de resident.

Els veïns han presentat una instància al consistori cambrilenc recollint aquesta demanda. Des de la comunitat recorden que hi ha més de 4.000 metres quadrats de superfície de zona verda, però que no hi ha cap paperera, ni als jardins ni a les entrades o sortides d’aquests. «Molts residents es troben que no tenen on dipositar les bosses dels excrements dels seus gossos quan els treuen a passejar.

L’Ajuntament només es preocupa de denunciar els veïns incívics, en comptes de facilitar que tinguin on dipositar els excrements de les seves mascotes, en llocs autoritzats com poden ser papereres amb bossa», afirmen des de Villajardín. Segons aquesta comunitat de propietaris, la manca de papereres fa que molts optin per deixar que les mascotes facin les seves necessitats als jardins municipals, amb el que això suposa per la resta de veïns. «No poden passejar tranquil·lament ni poden deixar que els nens juguin en les zones verdes per la gran quantitat d’excrements de gossos que hi ha», afegeixen.

D’altra banda, la mateixa comunitat veïnal ha demanat al consistori el trasllat a un altre indret de l’illa de contenidors que hi ha a l’avinguda Vilafortuny número 63. Al·leguen que aquests contenidors es troben massa a prop d’una de les places comercials de Vilafortuny on, a banda de botigues, hi ha dos bars amb terrassa. «Hi ha dies que la pudor de la plaça és insuportable per la gran quantitat de brossa que acumulen i la manca de neteja dels contenidors», diuen.

tracking