Diari Més

Infraestructures

S'aprova el model de gestió de la futura residència per a la gent gran de Vandellòs

Serà indirecta per concert, tal com es va aprovar a la sessió plenària del dijous 31 d'agost

Un moment del ple, on també es va aprovar una moció de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.

S'aprova el model de gestió de la futura residència per a la gent gran de VandellòsAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat la implantació del sistema de gestió indirecta per concert a la futura residència per a la gent gran de Vandellòs, amb els vots a favor del PSC, del PP i de la FIC i l’abstenció del PDeCat i d’ERC. Així doncs, la nova residència per a la tercera edat, que es posarà en servei a l’edifici del centre assistencial de Vandellòs el darrer trimestre, segons es preveu, tindrà la mateixa modalitat de gestió que els centres de dia del municipi.

A la sessió plenària del dijous 31 d’agost, també es va aprovar, amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals excepte del PDeCat, que es va abstenir, la proposta de l’alcalde de nomenar Manel Sánchez Aixart com a jutge de pau titular; Jordi Orriols i Bañon com a substitut.

D’altra banda, també es va donar llum verda a una moció de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i de reconeixement a la tasca realitzada pels cossos policials i d’emergències. Aquest punt de l’ordre del dia es va aprovar amb els vots del PSC, PDeCat, ERC, la FIC i l’abstenció del PP.

tracking