Diari Més

Solidaritat

Mercadona dóna més de 12.000 litres de llet al Banc dels Aliments de Tarragona

La companyia entrega, a nivell de Catalunya 90.000 litres de llet sencera Hacendado als quatre Bancs dels Aliments

El Banc d'Aliment distribuirà els cartrons de llet entre les persones més necessitades.

Mercadona dóna més de 12.000 litres de llet al Banc dels Aliments de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona ha fet una donació, aquest divendres 1 de setembre, de 12.096 litres de llet sencera de la marca pròpia Hacendado al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. Aquesta aportació, en el marc del conveni signat per les dues parts, se suma a les donacions que ha fet als Bancs d’Aliments de Girona i Lleida i a la que farà al de Barcelona. En total a tota Catalunya, la companyia de supermercats entrega un total de 90.000 litres de llet als quatre Banc d’Aliments.

La relació entre Mercadona i la Fundació Bancs dels Aliments de Catalunya va iniciar-se l’any 2010 coincidint amb la campanya de recollida d’aliments bàsics en supermercats i mercats. La relació iniciada fa vuit anys entre la cadena de distribució i l’entitat benèfica s’emmarca des de dues vessants. Per una banda, es vol posar a disposició dels Bancs dels Aliments les botigues de Mercadona en les edicions que organitzen per a recaptar aliments. Per altra banda, té l’objectiu de fer una donació de producte de primera necessitat per tal que el Bancs dels Aliments els puguin distribuir a les persones necessitades.

Durant l’acte d’entrega, el President del Banc dels Aliments de Tarragona, Eusebio Alonso, ha expressat «el més sincer agraïment a Mercadona, per la sensibilitat que demostra i ha demostrat en el seu compromís d’ajudar als més necessitats». Per la seva banda, el responsable de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Joan Gili, ha remarcat «la important tasca» que duu a terme el Banc dels Aliments i ha manifestat que aquesta nova donació de 12.096 litres de llet que fa la companyia «és la nostra petita contribució per ajudar a les persones més necessitades del nostre entorn».

La col·laboració amb diverses entitats socials i organitzacions benèfiques a les comarques tarragonines s’ha traduït, des de començament d'any fins ara, en la donació de 400.000 quilos d’aliments i altres productes de primera necessitat, el que equival a més de 6.600 carros de la compra.

tracking