Diari Més

Cultura

La Rambla de l'Art de Cambrils vol defensar el cinema independent a Tarragona

Es projectaran cintes de qualitat que no es puguin veure a cap altra sala de la demarcació, i inicia la temporada amb quatre títols europeus

La façana del cinema en una fotografia d'arxiu.

La Rambla de l'Art de Cambrils vol defensar el cinema independent a TarragonaIsabel Sgz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l'objectiu de defensar el cinema independent a la demarcació de Tarragona, el cinema la Rambla de l'Art de Cambrils inicia temporada amb la presentació de quatre pel·lícules europees recentment estrenades. Es tracta de 'Un lugar del Sr. Stein', 'El último Virrey de la India', '50 primaveras' i 'La decisión del rey'.

A través d'un comunicat, la sala informa que «l'equipde la Rambla de l’Art s’ha proposat ser una sala diferent», de manera que es compromet a incrementar l'oferta de cinema independent i europeu a la demarcació, ja sigui en versió doblada en català i castellà, com en versions subtitulades. Volen projectar pel·lícules de qualitat que no es poden trobar en altres sales de la demarcació. Justifiquen aquesta decisió per «la falta de cines a Catalunya, i especialment dins la província de Tarragona, que destinin les seves pantalles a la programació de cinema independent i d’origen europeu».

A més, en el mateix comunicat els responsables de la sala remarquen que «la política cinematogràfica catalana està obsessionada, exclusivament, en la projecció de cinema en versió doblada en català, i la política cinematogràfica espanyola, en mans dels grans grups d’exhibició i distribució, està provocant la desertització de públic a les sales, excepte per les grans superproduccions».

tracking