Diari Més

Roba estesa actuarà a Roda de Berà

La projecció d’un documental sobre Jujol i Gaudí i el concert serviran per acomiadar l'Estiu a la Pedrera

La Pedrera de l'Elies.

Roba estesa actuarà a Roda de BeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Estiu a la Pedrera, una iniciativa de la regidoria de Cultura de Roda de Berà, porta tot l’estiu recollint èxits, setmana darrera setmana, amb les diferents actuacions i esdeveniments culturals programats. I amb aquests bons resultats s’acomiadarà amb dues cites importants, la primera d’elles el proper dissabte, a partir de les deu de la nit, amb el concert del grup Roba Estesa. La Pedrera de l'Elies acollirà tots els actes previstos.

Finalment, i com a clausura, el 9 de setembre, a partir de les deu de la nit, es projectarà el documental Jujol-Gaudí: dos genis de l’arquitectura, que estava previst per al 19 d’agost dins la prèvia de la Festa Major, però va ser suspès arran dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils.

Roba Estesa està format per l’Alba Magriñà (bateria i percussions), l’Anna Sardà (baix, violoncel i veus), la Clara Colom (acordió diatònic i veus), la Clàudia García-Albea (violí i veus), la Gemma Polo (veus) i la Neus Pagès (guitarres i veus). La gira del seu primer disc Descalces on tour, les portarà també el 20 de setembre a Tarragona, com un dels plats forts de les festes de Santa Tecla.

tracking