Diari Més

Successos

Moren cinc persones en un xoc frontal contra un autobús a Salou

Es tracta de tres veïns de Reus, vinculats a la Impremta Torrell, i un matrimoni d’aragonesos, amics de la parella

El turisme ha topat frontalment amb l'autobús després d'invair el seu carril.

Moren els cinc ocupants d'un turisme de l'accident greu a SalouOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones van morir ahir en un tràgic accident que va tenir lloc a l’avinguda Cap Salou, del terme municipal de Salou. El sinistre es va produir a dos quarts de cinc de la tarda i hi van perdre la vida tres veïns de Reus –un matrimoni i la germana de la dona– i dos germans aragonesos -un home i una dona-, amics dels reusencs i que estiuejaven a la localitat. Els tres veïns de Reus són persones conegudes a la capital del Baix Camp per ser els propietaris, ara jubilats, de la Impremta Torrell: F. T. A., J. R. P., i la germana d’aquesta, R. R. P.

Segons la Policia Local de Salou l’accident s’hauria produït quan el conductor del vehicle –un home de 83 anys– va intentar esquivar la porta que es va obrir de sobte d’un dels cotxes que estava estacionat a la via, de tal manera que va envair el carril contrari i va col·lidir frontalment amb un autobús que venia de cara.

En l’autocar hi viatjaven entre set o vuit persones que van resultar il·leses. Els cinc ocupants del cotxe –un Honda CRV– van morir i van quedar atrapats a l’interior del turisme, per la qual cosa els Bombers van haver de treballar durant una bona estona per excarcerar els cossos. Els ocupants del cotxe que va obrir la porta també van resultar il·lesos.

L’accident va tenir lloc al tram de l’avinguda Cap Salou entre Replanells i el Pla de Maset. L’autobús circulava en direcció a la carretera de la Costa i el vehicle sinistrat en direcció contrària, és a dir, cap al Pla de Maset. Es tracta d’una carretera, segons fonts municipals, que es troba en perfecte estat, té bona visibilitat i amb línia contínua.

En l’accident hi van intervenir cinc dotacions de la Policia Local de Salou, dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i un vehicle mèdic, diverses unitats dels Mossos d’Esquadra i el cos de Bombers.

L’accident ha produït una gran commoció tant a Reus com a Salou. L’Ajuntament de Salou emetia ahir un comunicat tot lamentant els fets ocorreguts a la població i transmetent el condol als familiars dels difunts. El consistori farà un minut de silenci dilluns al migdia davant de l'Ajuntament.

tracking