Diari Més

Societat

Amb l'inici del setembre tornen les activitats per a la gent gran al Morell

La festa en honor a la gent gran del municipi serà el 17 de setembre

Una fotografia d'una passada edició de la festa de la gent gran del Morell.

Amb l'inici del setembre tornen les activitats per a la gent gran al MorellAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l'inici del mes de setembre el Morell reprèn les activitats dirigides a les persones grans del municipi. El mateix divendres 1 de setembre, ho farà amb una nova edició del curs de balls country i sardanes, que l’Associació Cultural i Sardanista del Morell oferirà cada divendres al Centre de Serveis per a la gent gran, en triple horari: de 17.30 a 19 h, amb sessió de country, de 19 a 20 h, sardanes; i de 20 a 21 h, de nou country.

La mateixa entitat morellenca estrenarà, l’endemà dissabte,el curs de balls de saló. Cada dissabte, de 17.30 a 19 hores, els amants d’aquest tipus de ball tenen la seva cita al Centre de Serveis per a la gent gran.

L’oferta vinculada al ball es veurà completada els diumenges, a partir del 3 de setembre, amb una proposta conjunta que englobarà balls de saló, country i sardanes. L’horari tornarà a ser de 17.30 a 19 hores, al mateix Centre de Serveis i també organitzat per l’Associació Cultural i Sardanista del Morell. D’altra banda, la música també tindrà protagonisme a través del cant coral, amb el curs que la Coral Guspira organitza els dimarts i dijous, a partir del 12 de setembre. Els participants es reuniran al Centre de Serveis, de 18.30 a 20 hores.

Per altra banda, també hi haurà les sessions de bingo, que donaran inici aquest proper divendres i que tindran lloc cada tarda, de dilluns a divendres, al Centre de Serveis. L’horari de les sessions serà de 17.30 a 20 hores.

L'Associació de Puntaires del Morell també oferirà un espai de lleure a través d'un curs de punta de coixí. El grup es reunirà tots els dilluns, a partir del 4 de setembre, de 15.30 a 19 hores, al Centre de Serveis. També hi haurà cursos de gimnàstica, que des del 14 de setembre, tindran lloc tots els dilluns i dijous de 10 a 11 hores. Així mateix, els aficionats al ioga també podran practicar-lo, els dimecres i divendres de 9.15 a 10.30 h, a partir del 13 de setembre.

El termini d'insripcions al Taller de memòria estarà obert del 12 al 15 de setembre. Els interessats a formar-ne part poden formalitzar la seva inscripció al Centre de Serveis de dilluns a divendres, de 10 a 15 hores, i els dimarts també de 16 a 18.30 hores.

Una altra de les activitats destacables per a la gent gran del Morell és l’Aula d’extensió universitària. El curs donarà inici el 4 d’octubre, si bé el termini d’inscripcions finalitza aquest proper divendres, 1 de setembre. Aquells que vulguin assistir al curs poden formalitzar la seva inscripció al Centre de Serveis de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores, i els dimarts també de 16 a 18.30 hores.

Festa en honor a la gent gran

Finalment, la gent gran viurà la seva festa d’homenatge el proper 17 de setembre. La celebració inclourà la recepció i missa a la Parròquia de Sant Martí Bisbe, al punt del migdia. Aquest acte litúrgic inclourà l’actuació de la Coral Guspira mentre que, en acabar la missa, els assistents protagonitzaran la tradicional fotografia de grup abans de compartir taula i dinar al Pavelló Municipal. La celebració finalitzarà amb els homenatges pertinents, el ball popular i un berenar amb coca i xocolata per a tots els assistents. Els interessats a gaudir d’aquest esdeveniment anual d’homenatge a la gent gran podran recollir els seus tiquets del 4 al 8 de setembre, al Centre de Serveis per a la Gent Gran.

tracking