Diari Més

El vi Dairo 2014, de la DO Montsant, medalla d'or al Berliner Wein Trophy

És un concurs internacional de referència celebrat a Alemanya en el qual hi han participat més de 5.000 vins

L'anyada 2012 d'aquest vi també va ser guardonada amb la medalla d'or.

El vi Dairo 2014, de la DO Montsant, medalla d'or al Berliner Wein TrophyFederació de Cooperatives Agràries de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vi Dairo 2014, pertanyent a la DO Montsant, ha obtingut la Medalla d'Or al Berliner Wein Trophy, un concurs internacional de referència celebrat a Alemanya en el qual han participat més de 5.000 vins.

Segons informa la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, el Berliner Wein Trophy, celebrat a la ciutat de Berlín, és un concurs internacional de referència.

El Dairo 2014 és un vi negre criança amb la DO Montsant elaborat per Cellers Unió. Es tracta d'un copatge de Garnatxa tinta, Sansón i Syrah, que destaca per la seva aroma de fruits vermells madurs molt concentrada, amb fins matisos de roure i notes minerals. En boca és carnós, llaminer i potent, amb un bon equilibri i una excel·lent expressió.

Dairo repeteix medalla en aquest concurs, ja que l'anyada 2012 d'aquest vi també va ser guardonada amb la medalla d'or.

Segons la pàgina web del concurs alemany, aquest certamen és el tast internacional de vins més gran i important d'Alemanya. Per l'exigència de les seves puntuacions, només un 30 % dels vins presentats poden optar a alguna medalla.

tracking