Diari Més

La Policia de Vila-seca trasllada els vestuaris a un local després de l'incendi

Es desconeixen les causes que van originar les flames i, a hores d’ara, es treballa en l’arranjament de l’edifici i a un immoble afectat a tocar d’aquest

Els bombers treballant en l'aparatòs incendi el passat dijous.

La Policia de Vila-seca trasllada els vestuaris a un local després de l'incendiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Vila-seca ocuparà un dels locals municipals que hi ha just a tocar de la Casa Consistorial per instal·lar-hi els seus vestuaris. L’incendi que el passat dijous va cremar part de l’espai del cos de seguretat local, al número 22 del carrer Sant Antoni, ha deixat inutilitzable part de l’immoble.

A hores d’ara, es treballa encara en la reparació de la part afectada per les flames i el fum en aquest edifici i a un dels veïns, que també va patir desperfectes.

Segons el regidor de Serveis Generals i Seguretat de Vila-seca, Josep Maria Pujals, el consistori resta a l’espera de les conclusions dels informes realitzats pel cos de Bombers i Mossos d’Esquadra per determinar les causes que van provocar l’incendi.

«Es va cremar la teulada, que no és d’obra, també hi va haver afectacions en un lateral i a una part del pati. L’incendi va malmetre un edifici a tocar d’aquest, però ja s’ha parlat amb els veïns i s’arregla», assegurava ahir Pujals. «El fum va deixar impracticable la zona de vestuaris, roba que hi havia, i alguns cascos. Els vehicles estaven aparcats a la primera planta però vam poder treure’ls a temps», afegeix.

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, va ser una veïna qui va alertar que sortia fum d’una part de l’edifici. «Es va reaccionar ràpidament i, per això, l’incendi no va ser pitjor», recorda el regidor.

Els vehicles policials ja es poden estacionar de nou a la planta baixa de l’immoble. Però els vestuaris passaran al local municipal, que té uns seixanta metres quadrats.

La plantilla de la Policia Local té 36 efectius fixos i sis interins durant l’estiu.

L’incident

L’avís de l’incendi es va rebre dijous, cap a les 12:36 hores. En pocs minuts, una gran columna de fum era visible des de punts allunyats del municipi. Per causes que es desconeixen, l’incendi es va originar a la primera planta de l’immoble i va cremar la zona de vestidors i de magatzem. A més, les flames van afectar el sostre de material prefabricat d’un pati interior, que va col·lapsar, i la instal·lació de gas.

Els efectius dels Bombers es van desplaçar immediatament al carrer de Sant Antoni amb sis dotacions i van treballar des del primer moment per evitar que el foc es propagués a les cases del costat. Cap persona va resultar ferida. Segons el regidor, en aquell moment no hi havia ningú a l’interior.

tracking