Diari Més

Societat

La festa en record a la discoteca P16 de Tarragona serà a Riudoms

L'organització revela la localització exacta i els dj's que posaran música al retrobament

Una nit de festa a la discoteca P16 l'any 2009.

Una festa recordarà la mítica discoteca P16 de Tarragona set anys desprésFotolog P16

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festa que rememorarà la discoteca P16 de Tarragona se celebarrà, finalment, a l'antiga Sala Gaudí de Riudoms, ubicada alPasseig Germans Nebot. Així ho confirma l'organització de l'esdeveniment, que serà el 10 de setembre. També s'han revelat els dj's que posaran música a la festa 'Remember P16'. Aquests seran persones relacionades amb la discoteca del polígon Francolí de Tarragona, que va tancar les seves portes fa més de set anys:David Art, que va punxar a la sala des del 2001 fins al 2009; Gee-Em, que hi va ser des del 2006 fins al 2010; Jobo, dj a la P16 des del 2000 fins al 2006; iRucho, que hi va punxar des del 2006 fins al 2010, són els quatre dj's que animaran la vetllada.

La «família de la P16», tal com indiquen els organitzadors de l'esdeveniment, que començarà a les 10:30 hores del matí, es reunirà de nou en aquesta sala de Riudoms «perquè ha estat impossible celebrar la festa al local original de Tarragona». Tot i així, l'organització espera que elsassidus a l'antiga discoteca del polígon Francolí, que també es va anomenar Neverland i Estrella, puguin reviure les nits de festa amb el festival 'Remember P16' amb emoció, i fan una crida perquè no sigui l'última vegada que es recordi la sala de festes amb un esdeveniment d'aquest estil.

De moment encara queda per conèixer la informació referent al preu de les entrades i els punts de venda d'aquestes, que tal com indica l'organització, es farà públic més endavant.

tracking