Diari Més

ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

Cambrils ofereix autobusos gratuïts per anar a la manifestació de Barcelona

Els interessats poden reservar la seva plaça per telèfon o a través d'un correu electrònic abans de divendres a les 15 hores

Desenes de musulmans van manifestar-se a Barcelona condemnant els atacs.

Tarragona es solidaritzarà amb les víctimes de Barcelona i CambrilsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils ofereix autobusos gratuïts per anar a la manifestació de dissabte que ve a Barcelona per condemnar el terrorisme.El consistori, a través de l'empresa municipal Aparcam, ha organitzat autobusos per a les persones que vulguin participar en la manifestació que partirà dissabte a la tarda des dels Jardinets de Gràcia de Barcelona.

Els interessats poden reservar la seva plaça per telèfon o a través d'un correu electrònic abans de divendres a les 15 hores amb les dades personals i un telèfon de contacte. El servei és gratuït però les places són limitades i s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. Els autobusos sortiran des de l'estació d'autobusos de Cambrils al voltant de les 14 hores.

Cambrils va ser l'escenari a la matinada de divendres d'un atemptat terrorista comès per la mateixa cèl·lula que hores abans havia perpetrat un atropellament massiu a la Rambla de Barcelona. Una dona de Saragossa, de 67 anys, va morir en aquest atemptat de Cambrils, i cinc més segueixen encara hospitalitzades, dues d'elles greus, mentre que els cinc terroristes que van actuar van ser abatuts pels Mossos d'Esquadra.

tracking