Diari Més

Atemptats de Barcelona i Cambrils

Així és l'antic restaurant de Riudecanyes relacionat amb els terroristes

La casa es troba situada a la urbanització Mar de Riudecanyes, molt a prop del pantà

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cèl·lula jihadista que va perpetrar els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils va utilitzar un antic restuarant situat a la urbanització de Riudecanyes per cremar diversos documents. Així ha trascendit a través de la interlocutòria, on s'indica que en el solar de davant s'hi han trobat «restes d'una foguera, documents i altres elements» relacionats amb els terroristes. Com es pot veure al vídeo, es tracta d'una casa abandonada situada molt a prop del pantà de Riudecanyes.

L’edifici on es va fer la troballa va acollir un restaurant fins a mitjans de la dècada dels 80. Posteriorment, va ser un pub musical i va tancar definitivament als 90. Actualment, l’immoble de dues plantes és propietat de l’Ajuntament i està tapiat, tot i que recurrentment els maons apareixen trencats i l’interior queda obert. L’espai està ubicat en un extrem de la urbanització Mar de Riudecanyes, on hi viuen uns 300 habitants i, a sota, hi ha el pantà que porta el nom del municipi. Segons l’alcalde, Josep Maria Tost, hi solen anar nens a jugar o grups de joves a passar l’estona, per la qual cosa es considera un lloc prou concorregut. El consistori tenia un pla de rehabilitació de l’espai que va quedar aturat per la crisi.

Els Mossos han pogut establir relació entre aquest antic restaurant de la urbanització del municipi i els terroristes gràcies a la col·laboració ciutadana. Segons ha expressat l'Ajuntament de Riudecanyes en un comunicat, van ser diversos veïns qui van alertar al cos policial, el passat divendres a la tarda, després d'observar diversos «elements sospitosos» al solar.

Imatge de l'antic restaurant de Riudecanyes relacionat amb els terroristes.

Així és l'antic restuarant de Riudecanyes relacionat amb els terroristesACN

tracking