Diari Més

ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

45 persones continuen hospitalitzades pels atemptats de Barcelona i Cambrils, 7 en estat crític

Traslladen a dos dels ferits a centres sanitaris de Saragossa

Pla general de l'ambulància que ha traslladat Mohamed Houli Chemlal, sortint de l'hospital de Tortosa en direcció a Barcelona, el 21 d'agost del 2017

Mossos, detingut, Barcelona, traslladen, Alcanar, terrorista, TortosaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 45 persones continuen hospitalitzats en diversos centres sanitaris pels atemptats de Barcelona -40- i Cambrils -5. D'aquests, continuen sent 7 els ferits crítics a Barcelona, segons les dades facilitades pel Departament de Salut aquest dimecres.

En les darreres hores, dos persones ferides en l'atemptat de Cambrils han estat traslladades a hospitals de Saragossa. De les 45 persones que continuen ingressades en centres sanitaris: 7 estan crítics, 12 en estat greu (10 de Barcelona i 2 de Cambrils), i 26 en estat menys greu (23 a Barcelona i 3 a Cambrils.

Dels 43 ferits que romanen en hospitals catalans: hi ha onze a l'Hospital del Mar, set a l'Hospital de Sant Pau, sis al Clínic, sis a la Vall d'Hebron, dos al Sagrat Cor, tres al German Trias i Pujol, dos a Bellvitge, 1 a Sant Joan de Déu, 1 a l'Hospital de l'Esperança, 1 a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, 1 a la Mútua de Terrassa, i 1 a l'Asepeyo de Sant Cugat. En les darreres hores, un dels ferits ha estat donat d'alta.

tracking