Diari Més

Música en directe, food trucks i moda al Nomad Festival de Miami Platja

És la segona vegada que el certamen fa parada a Mont-roig del Camp

L'edició de 2016 de Nomad Festival a Miami Platja.

Música en directe, food trucks i moda al Nomad Festival de Miami PlatjaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nomad Festival tornarà a fer parada a Miami Platja, aquest any del 23 al 27 d’agost. Per segon any consecutiu, el certamen portarà fins a la Punta del Riu diverses parades de moda, food trucks i una àmplia programació musical i d’animació per a totes les edats.

El certamen comptarà amb diversos food trucks que permetran degustar propostes gastronòmiques cuinades al moment. També hi haurà expositors de moda amb dissenys d’autor, vintage, decoració i hand-made i s’oferirà una àmplia programació lúdico-festiva adreçada a tota la família.

Cada nit, a partir de les 23.00 hores, hi haurà concerts amb les formacions Buena Onda, Mala Vida, Two sistas i Big Mouthers. L’últim dia, a les 21.00 hores hi haurà una flashmob. D’altra banda, els més petits hi podran trobar un espai per a ells amb tallers de maquillatge i tatuatges, altres activitats i animació infantil la tarda del dissabte.

El mercat del festival obrirà cada dia a les 6 de la tarda fins a les 11 de la nit, quan començaran els concerts. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa la celebració d’aquest festival itinerant després de la bona acollida que va tenir l’estiu passat.

tracking