Diari Més

La Pobla posa noves dates a les festes anul·lades aquest cap de setmana

Els esdeveniments es van aplaçar en motiu del dol pels atemptats

La Festa del Romesco de la Pobla del passat 2016.

La Pobla posa noves dates per les festes anul·lades aquest cap de setmanaAjuntament de la Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha posat noves dates per la Festa del Romesco i la Festa de la Rumba, actes que havien de ser aquest cap de setmana passat però que es van anul·lar a causa dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

La Festa del Romesco, que enguany arriba a la seva 23a edició, tindrà lloc aquest proper dissabte a partir de les 19 hores. Els jardins del Pavelló acolliran aquesta competició gastronòmica, que en aquesta ocasió comptarà amb 17 parelles participants. Totes elles elaboraran una cassola de romesco amb el seu toc personal, amb l’objectiu de fer-se amb el títol de 'Mestre romescaire'.

D’altra banda, també té nova data la Festa rumbera. El concert, organitzat per l’Associació Gitana Cultural Satipen i que comptarà amb l’actuació de Pedrito Santiago y Belén Junén, tindrà lloc el dissabte 2 de setembre, a les 21.30 h, a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal.

Un tercer acte ajornat també té nova data: la Festa del pernil, que anualment organitza la Llar de Jubilats i Pensionistes de La Pobla. Aquesta tradicional trobada estiuenca dels jubilats pobletans tindrà lloc el proper divendres, 25 d’agost, a les 20 hores. A més de degustar aquest producte tan típic i valorat de casa nostra, els assistents també gaudiran d’un ball. Tot plegat, a la pista coberta.

Així mateix, l’activitat de les Festes d’Estiu a La Pobla enceta des d'aquest dilluns i fins divendres una cita esportiva de gran nivell, com és el Torneig de futbol sala júnior.

Finalment, la programació de les Festes d’Estiu relativa al mes d’agost posarà el seu punt i final aquest proper dissabte. Ho farà amb una nova sessió de cinema a la fresca, a les 21 hores i a la pista coberta. En aquesta ocasió, l’oferta passa pel divertit títol de cinema d’animació 'Capità Calçotets', que concentrarà grans i petits davant la pantalla del Cinema a la fresca pobletà. Posteriorment i ja al mes de setembre, La Pobla gaudirà d’actes com la Paella Popular, la Diada de Catalunya o el Duatló, entre d’altres.

tracking