Diari Més

ATEMPTATS A CAMBRILS I A BARCELONA

Els familiars de la víctima mortal de Cambrils diuen haver-se «sentit sols»

Asseguren que quan van arribar a Tarragona no van rebre ajuda psicològica

Un dispositiu policial a Cambrils, just al punt on divendres a la matinada la veïna de Saragossa va morir.

Els familiars de la víctima mortal de Cambrils diuen haver-se «sentit sols»EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els familiars de la fins ara única víctima mortal de l’atemptat de Cambrils el passat dijous, la saragossana Ana María Suárez, asseguren haver-se sentit «força sols», segons publica l’Heraldo. Així mateix, lamenten que, fins diumenge, l’atenció a les víctimes se centrés en el centenar de persones que van resultar ferides a les Rambles de Barcelona i, tal com ha destacat un amic de la família en declaracions a aquest mateix mitjà: «Han estat abandonats».

La dona, de 67 anys, estava passant uns dies de vacances amb la seva família a la Costa Daurada. Dijous a la nit es trobaven a Cambrils, on es van veure sorpresos per l’atac improvisat perpetrat per cinc individus al passeig de les Palmeres. El seu marit, Roque Oriol, i la seva germana van resultar ferits i segueixen ingressats a l’Hospital Joan XXIII i a Santa Tecla, respectivament, mentre que ella va resultar ferida de gravetat i, posteriorment, va perdre la vida.

Arran de l’incident, familiars i amics de les víctimes es van traslladar, divendres, fins a Tarragona, on, asseguren, que no van rebre «cap tipus d’atenció psicològica», segons l’Heraldo. Així mateix, asseguren que no se’ls va facilitar un lloc on dormir. «Vam haver de quedar-nos a l’hospital. Vam intentar reservar una habitació en diversos hotels, però tots estaven ocupats», explica el germà d’Ana María Suárez. D’altra banda, els familiars també critiquen una certa «falta d’informació» en les últimes 48 hores i que les dades els ha anat arribant a «comptagotes».

Pel que fa a l’atenció mèdica, els familiars han destacat a aquest mateix mitjà que està sent «excel·lent». El marit de la víctima mortal, Roque Oriol, segueix greu a l’UCI, però el seu germà assegura que «evoluciona favorablement». Quant a la germana menor de la saragossana, s’està recuperant a Santa Tecla i asseguren que «està conscient». D’altra banda, el cos sense vida d’Ana María Suárez va arribar a la capital aragonesa dilluns i l’enterrament serà aquest dimarts, al Cementiri de Torrero de Saragossa.

tracking