Diari Més

El Morell celebra una festa de carrer a la plaça de la Font

La celebració tindrà lloc aquest proper dissabte i inclourà un sopar a la fresca, karaoke i animació musical dels anys 80 i 90

Fotografia d'arxiu de les festes de carrer.

El Morell celebra una festa de carrer a la plaça de la FontCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa per al foment de les festes de carrer, impulsat per l'Ajuntament del Morell amb la voluntat de fomentar aquest tipus de celebracions veïnals que permetin augmentar la cohesió social durant els mesos estiuencs, ja té nova data: aquest dissabte 26 d'agost, a partir de les 21 hores, els residents a la plaça de la Font celebraran la seva pròpia festa amb una trobada que oferirà dues opcions de sopar per als assistents. Aquests podran optar per portar el sopar de casa, o bé abonar un euro a canvi d'una ració de pizza del Forn de la Plaça.

També hi haurà una sessió de karaoke que es veurà completada amb l'animació musical d'un DJ que oferirà un repàs als grans temes dels anys 80 i 90.

Els interessats poden formalitzar la seva inscripció acudint al Forn de la Plaça. A través d'aquesta iniciativa, el consistori morellenc vol consolidar una tradició que va recuperar l'any passat i que, anys enrere, tenia una gran força als carrers del municipi.

L'Ajuntament col·labora en l'organització d'aquests esdeveniments a través de la subvenció parcial de les despeses que la festa pugui ocasionar en matèria de lloguer de cadires i taules, serveis portàtils i animació musical.

tracking