Diari Més

Atemptat terrorista a Cambrils

L'alcaldesa de Cambrils es mostra consternada i agraeix la tasca policial

Camí Mendoza ha ressaltat la «ràpida i eficient» actuació dels Mossos d'Esquadra

Pla mig de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, atenent els mitjans després de l'atemptat, el 18 d'agost del 2017

alcaldessa, Estat Islàmic, atac terrorista, Cambrils, Camí MendozaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha mostrat avui la seva consternació per l’atemptat terrorista comès en aquest municipi i ha expressat el seu agraïment a les forces de seguretat, especialment als mossos d’esquadra, per la seva «ràpida i eficient actuació».

En declaracions als periodistes, l’alcaldessa ha agraït així mateix el suport rebut per la policia local, els serveis d’emergències i els bombers.

Mendoza, que també ha lamentat l’atemptat de Barcelona, ha expressat el seu agraïment als municipis limítrofs, així com al Govern i a la Generalitat de Catalunya, i ha afegit que espera que en les pròximes hores Cambrils torni a la normalitat.

L’alcaldessa s’ha posat a disposició dels afectats per l’atemptat, ha eludit realitzar valoracions sobre qüestions concretes de l’atemptat i s’ha remès a la informació que proporcionen els mossos d’esquadra.

Els Mossos d’Esquadra han abatut aquesta nit cinc presumptes terroristes en Cambrils després d’haver comès un atemptat en aquesta localitat en arrossegar amb un vehicle a sis persones que han quedat ferides, entre elles un agent.

tracking