Diari Més

Policial

Detenen a Valls el presumpte autor de l'agressió mortal d'un senegalès a Salou

També s'ha arrestat un segon home que acompanyava l'agressor per haver-lo encobert

El jove de 33 anys va rebre un cop que el va fer caure a la vorera on ja no van poder fer res per reanimar-lo.

Un senegalès de 33 anys mor a cops per un grup de quatre joves a SalouCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Valls el presumpte autor de l'agressió que va acabar amb la vida d'un home senegalès a Salou el passat 31 de juliol. Els agents també han arrestat un segon home que acompanyava l'agressor en el moment de l'agressió per haver encobert els fets.

Els detinguts són dos homes de nacionalitat espanyola i tenen 23 i 34 anys. Cap dels dos té antecedents, fet que ha dificultat la investigació, segons informa el cos policial. El delicte que s'atribueix a l'agressor és el d'homicidi imprudent. La investigació continua sota secret de sumari i no es descarten noves detencions.

Els fets es remunten al passat 31 de juliol. Una baralla al cèntric carrer Carles Buïgas va acabar amb la vida d'un home senegalès de 33 anys, M.N, que residia a Salou des d'en feia 15. La víctima va ser abordada per quatre joves que van començar a colpejar-lo per motius que es desconeixen, fins que l'home va quedar estès a terra.Els agressors van fugir corrents, però les imatges de l’agressió i la fugida van quedar enregistrades en les càmeres de videovigilància que hi ha a tot el carrer. Segons les imatges que va analitzar la policia, dos dels joves del grup van participar activament en l’agressió que va rebre el ciutadà senegalès i els altres dos van mantenir una actitud més passiva, encara que no haurien intentat detenir els cops que van tombar la víctima.

tracking