Diari Més

Successos

Roba una bicicleta, la intenta vendre i el detenen quan li descobreixen més objectes robats en un pis

El detingut, veí de Montblanc, havia robat en un pis però encara no havia estat denunciat perquè el propietari era de vacances

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 4 d'agost un home, de 32 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Montblanc, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de domicili i un furt.

El 31 de juliol el detingut havia robat una bicicleta al carrer Vapor de Maó de Valls. El lladre vasostreurela bicicleta del maleter d'un cotxe quan el conductor era a la màquina per a treure el tiquet d'aparcament de zona blava.

Posteriorment, 2 d'agost, el denunciant va localitzar la seva bicicleta en un establiment decompravendad'articles de segona mà a la ciutat de Reus, on estava pendent de sortir a la venda.

Amb les dades facilitades des de l'establiment, els Mossos van iniciar una investigació per localitzar el lladre. Aquest va ser detingut el 4 d'agost a Montblanc. En el moment de la detenció l'home duia a sobre objectes de dubtosa procedència. Després de diverses comprovacions van descobrir que els objectes provenien d'un robatori en un habitatge ubicat a la plaça Major de Montblanc, que encara no havia estat denunciat.

El propietari d'aquest habitatge va marxar de vacances el 27 de juliol i desconeixia el robatori. A través d'un familiar els Mossos van comunicar-li el fet. El mateix dia l'home va tornar al domicili per comprovar quins objectes li havien sostret i presentar la corresponent denúncia.

El detingut, que tenia nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar el dia 5 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking