Diari Més

Televisió

'Joc de Cartes' busca les millors terrasses de la Costa Daurada aquest dijous

Un restaurant de Torredembarra, un del Vendrell i un tercer de Cunit participen al programa

El programa s'emet aquest dijous a les 22.30 hores per TV3.

'Joc de Cartes' busca les millors terrasses de la Costa Daurada aquest dijousJoc de Cartes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres restaurants de la Costa Daurada seran els protagonistes del programa de TV3 Joc de Cartes, en la seva versió d'estiu, que busca els millors xiringuitos i les millors terrasses de la Costa Brava, la Costa Daurada, Barcelona i la Catalunya interior.

El cuiner Marc Ribas, juntament amb els participants d'aquesta edició del programa, visitaran el restaurant de Jordi Pui Pícnic Platja, al port de Torredembarra, on hi cuina la seva dona, Samanta Wisniewska. També degustaran els plats de La Cuina, de la Marga, al Vendrell, amb el xef Àlex Hellín al capdavant. Finalment, aniran a L'Arrosseria de Cunit, de Carme Garcia i Andreu Ruiz.

Els tres establiments lluitaran per ser la millor terrassa de la Costa Daurada aquest dijous, 10 d'agost, a partir de les 22.30 hores.

Els nous capítols de 'Joc de Cartes' inclouen novetats. Per començar, en cada episodi, no seran quatre, sinó tres, els restaurants que competiran per ser els millors de la seva temàtica, i cada restaurador concursarà amb un acompanyant. Aquesta altra persona, que podrà ser el cuiner del local, la parella o un amic íntim del restaurador, també defensarà el negoci com si fos seu. A més, les categories que els participants hauran de valorar seran quatre, en lloc de cinc, i el premi per als guanyadors del concurs serà de 3.000 euros.

tracking