Diari Més

Medi Ambient

Veïns denuncien que a la gossera il·legal de Calafell encara hi queden animals

L’últim termini fixat per l’Ajuntament per desmantellar les instal·lacions era el passat dissabte, 29 de juliol, després que ja es demorés una setmana

Els animals de la gossera, en una imatge de finals de juliol.

Veïns denuncien que a la gossera il·legal de Calafell encara hi queden animalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de Calafell han tornat a denunciar que la desena d’animals de la gossera il·legal ubicada en un camí paral·lel a la carretera TV-2126 encara no han estat reubicats i que dissabte encara seguien al mateix lloc, unes instal·lacions que a finals de juny van aixecar la indignació veïnal en fer-se públiques unes imatges d’un gos mort enmig de gàbies on hi havia més gossos, tots ells amb unes condicions molt precàries. Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament va donar un temps al propietari per desmantellar l’espai i reubicar els gossos, un termini que, finalment, havia quedat fixat en el passat dissabte 29 de juliol, després que ja es demorés una setmana ja que, inicialment, la data límit era el 22 de juliol. Segons els veïns, però, encara queden animals a la gossera, fet que aixeca preocupació, ja que, segons diuen, els gossos es troben en males condicions.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Calafell està a l’espera d’un informe referent a les vuit gosseres que es troben al terme municipal i a les seves condicions. Davant de qualsevol incompliment legal, el consistori obrirà un expedient per tancar les instal·lacions.

tracking