Diari Més

Societat

Gairebé el 95% dels altafullencs es mostren 'elevadament' satisfets de viure al municipi

S'han presentat els resultats d'una enquesta ciutadana, que avalen majoritàriament la gestió de l'equip de govern

Pla obert de la plaça del Tarot reservada a la Nit de Bruixes d'Altafulla. Imatge del 25 de juny de 2017. Pla picat

esoterisme, mística, Nit de Bruixes, 17a edició, AltafullaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els residents a Altafulla estan 'elevadament' satisfets de viure en aquest municipi. Es tracta d'un percentatge molt majoritari de la població, el 94,7%.

Aquesta és una de les dades que incloul'enquestaciutadana, elaborada per l'empresaEDA, espai d'anàlisi social, per encàrrec de l'equip de govern municipal.

D'acord amb les dades, gairebé un 80% dels altafullencs aprova la gestió del govern municipal format per Alternativa Altafulla (AA) i el Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT). La meitat de la població enquestada (51,87%) ho valora amb un notable; i el7,78%, amb un excel·lent.

Una altra de les qüestions plantejades a l'enquesta ciutadana és la de l'impacte turístic sobre la localitat. En aquest sentit, un 85% el valora com a positiu

La mostra representativa de l'univers d'estudi, fixat en 4.072 persones residents i empadronades al municipi d'entre 18 i 85 anys i d'ambdós sexes, ha estat de 364 ciutadans i ciutadanes que s'han entrevistat entre el passat 15 de juny i el 15 de juliol d'aquest any. La mostra estableix un nivell de confiança del95,5%, amb un marge d'error màxim del5%.

tracking