Diari Més

Solidaritat

Roda de Berà contra el càncer recapta més de 1.100 euros

Els diners seran destinats íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Imatge de l'11a edició de

Roda de Berà contra el càncer recapta més de 1.100 eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camp de futbol municipal va acollir ahir diumenge l’acte ‘Roda de Berà contra el càncer’, en el qual desenes de persones van col·laborar en la lluita contra el càncer tot fent esport. En total es van recaptar 1.109,24 euros que seran destinats íntegraments a l’Associació Espanyols Contra el càncer.

La cita es va iniciar a partir de les sis del matí amb el partit de futbol infantil. Seguidament va ser el torn noies del centre Thalassa Fitness, qui van realitzar diverses coreografies de Zumba. Un cop acabada l’exhibició es va dur a terme l’onzè partit de futbol contra el càncer, en el qual es van formar quatre equips diferents que van disputar un total de tres partits cadascun.

El preu de l’entrada solidària era de 3 euros, tant per al públic assistent com per als propis jugadors. També es va poder col·laborar mitjançant aportacions econòmiques o bé comprant la samarreta solidària de l’edició, enguany de color vermell.

L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Pere Virgili, i dels regidors i regidores Isabel Mondéjar, Manel González, Teresa Ferré, José Ibort i Encarna Ramírez.

També es va poder col·laborar comprant la samarreta solidària de l'edició.

Roda de Berà contra el càncer recapta més de 1.100 eurosCedida

tracking