Diari Més

Prop de 350 persones participen a la 10ª Cursa Popular de l'Hospitalet de l'Infant

Hakim Hamid, del club Esports Armobal de Reus, va ser el guanyador de la competició

El guanyador en categoria masculina va ser Hakim Hamid, del club Esports Armobal de Reus.

Prop de 350 persones participen a la 10ª Cursa Popular de l'Hospitalet de l'InfantCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hospitalet de l’Infant va acollir, ahir diumenge 30 de juliol, la 10a Cursa Popular, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. La competició va comptar amb la participació de 342 persones. Un total de 142 corredors es van inscriure a la cursa curta, de 900 metres de recorregut; mentre que 200 ho van fer a la cursa llarga, de 4.800 metres de recorregut.

Els guanyadors de la cursa llarga de la categoria masculina van ser: Hakim Hamid, del club Esports Armobal, de Reus, que va quedar primer, amb un temps de 15 minuts i 56 segons; Azziz EL JIHAOUI, del Marroc, que va quedar segon, amb un temps de 16 minuts i 1 segon; i Jesús Caparrós, d’Amposta, que va quedar tercer, amb un temps de 16 minuts i 17 segons.

En la categoria femenina, l’Oxana Bonjorn, de Móra d'Ebre, va aconseguir la primera posició, amb un temps de 19 minuts i 41 segons; Adriana Daza, de Mollerussa, la segona, amb un temps de 19 minuts i 48 segons; i Marta Galego, de l'Hospitalet de l'Infant, la tercera amb un temps de 20 minuts i 29 segons.

Els guanyadors locals van ser: David O'Callaghan, que en la classificació general va quedar en 13a posició, amb un temps de 17 minuts i 57 segons; i Marta Galego, que en la classificació general va ocupar el 41è lloc i va quedar tercera en la categoria femenina.

Els guanyadors van rebre un obsequi de part de l’Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, mentre que els menors de 8 anys van rebre una medalla en reconeixement a la seva participació.

Els més petits també van participar a la 10a Cursa Popular.

Prop de 350 persones participen a la 10ª Cursa Popular de l'Hospitalet de l'InfantCedida

tracking