Diari Més

La Festa del Playback de la Pobla reuneix més de 600 persones

Aquest mes d'agost arriben plats forts de les Festes d'Estiu com la Gimcana d’humor amarillo i la Festa del Romesco

Fins a 40 actuacions de veïns del municipi van animar la nit.

La Festa del Playback de la Pobla reuneix més de 600 personesAjuntament de la Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 600 veïns de la Pobla de Mafumet es van trobar dissabte, a les 21:30 hores, per donar inici a la 26a edició de la Festa del Playback. L'espectacle, que va oferir fins a 40 actuacions, va estar protagonitzat per veïns i veïnes de totes les edats. Els participants van exhibir talent i bon humor davant d’un públic animat i implicat amb les actuacions.

D’altra banda, les Festes d’Estiu de La Pobla prosseguiran aquest mes d’agost. El dia 12 arribarà una proposta triple: al matí, de 10 a 14 hores, el Camí de l’Horta acollirà el tobogan aquàtic,. A la tarda, hi hauràla gimcana d’humor amarillo per als adults i joves, i el parc d’inflables per als infants. Tot plegat obrirà portes a partir de les 18 hores, a la pista coberta del CEM.

Una setmana després, el 19 d’agost, serà el torn de la Festa del Romesco, que enguany arriba a la seva 23a edició. Els interessats en participar-hi poden formalitzar la seva inscripció fins al 10 d’agost a l’Ajuntament. A més, el mateix 19 a les 21.30 hores donarà inici la Rumba a la Fresca, un concert amb música en directe, que comptarà amb l’actuació de Miguelito Amaya i de Junén a la pista coberta.

Més endavant, del 21 al 25 d'agost, les Festes d'Estiu porten al municipi el torneig de futbol sala júnior. El dia 26, hi haurà una nova sessió de cinema a la fresca, amb la pel·lícula 'Capità Calçotets'. De cara al mes de setembre hi haurà més activitats,com la Holy Party l'1de setembre i laPaella Popular del 9 de setembre.

Fins a 40 actuacions de veïns del municipi van animar la nit.

La Festa del Playback de la Pobla reuneix més de 600 personesAjuntament de la Pobla de Mafumet

tracking