Diari Més

El Seguici de Vila-seca posa el punt final al cap de setmana central de festa

Els actes de la Festa Major d’Estiu continuaran encara aquesta setmana i finalitzaran dijous amb el Correfoc i el Castell de Focs a la Via Màxim

Els diables van ser un dels protagonistes del seguici.

El Seguici de Vila-seca posa el punt final al cap de setmana central de festaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seguici Tradicional de Vila-seca al complet va omplir ahir a última hora de la tarda els carrers del centre del municipi per donar el toc de color al cap de setmana central de la Festa Major d’Estiu. Amb el Ball de Diables i els Trabucaires del Comú al capdavant, la cercavila es va encetar a les vuit del vespre des de la plaça de l’Església Vella. A continuació, els Geganters i Grallers de Vila-seca seguien la comitiva, al costat del Ball de Cercolets, de Gitana, Bastons i Valencianes. Tancant la cercavila, hi havia els Xiquets de Vila-seca, acompanyats per la Cobla dels Ministrers del Comú.

El dia d’ahir, també va venir marcat pels actes dirigits als més petits. En aquest sentit, al llarg del matí va tenir lloc l’espectacle itinerant La Selva, mentre que a dos quarts de deu de la nit, el Parc de la Riera es va convertir en l’escenari d’un show de màgia a càrrec de Roberto Vara. Les grans il·lusions, però, es van viure de la mà del reconegut Mag Lari, que va actuar també al Parc de la Riera a les onze de la nit, deixant al públic bocabadat.

D’aquesta manera, Vila-seca posava el punt i final al cap de setmana central de la seva Festa Major d’Estiu, marcada per una forta aposta musical. Així, dijous van actuar destacats grups del panorama català amb Animal, Roba Estesa i Ebri Knight, mentre que divendres va ser el torn de la nit de rock amb l’actuació central dels madrilenys Mägo de Oz i Irreverentes i Bukak com a teloners.

La recta final

Vila-seca encara ara la recta final als dies festius amb espectacles familiars, com El Gran Llibre de les Històries Imaginades que es farà avui a dos quarts de vuit de la tarda a la plaça de l’Estudi. La música també continuarà amb una actuació de flamenc demà, i amb el concert de l’orquestra Maravella, dimecres al Parc de la Riera. Dijous, 3 d’agost, serà l’últim dia. A les onze de la nit es donarà inici a la cercavila de trabucaires i, vint minuts més tard, començarà el Correfoc, que finalitzarà amb un castell de focs des de Via Màxima.

tracking