Diari Més

Successos

Busquen els quatre joves que han mort un senegalès a Salou

Les càmeres de vigilància han enregistrat les imatges de l'agressió, que s'ha produït a Carles Buïgas

Un home mor en una baralla al carrer Carles Buïgas

Un home mor en una baralla al carrer Carles BuïgasCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home senegalès ha mort, el matí aquest dilluns 31 de juliol, arran d'una baralla que s'ha produït a la via pública a Salou. Segons fonts policials, la disputa ha tingut lloc al cèntric carrer Carles Buïgas i la mort s'ha certificat a les 8.30h del matí. Testimonis que han presenciat la baralla afirmen que quatre joves de prop de vint anys s'han enfrontat a un ciutadà senegalès i un d'ells l'ha colpejat fins deixar-lo estabornit al terra inconscient. Segons les mateixes fonts, els agressors haurien marxat corrents del lloc en direcció nord. Cal dir que a la cruïlla entre els carrers Carles Buïgas i Amposta, on s'ha produït la baralla, hi ha càmeres de vigilància instal·lades per l'Ajuntament que han grabat l'agressió. Les imatges ajudarien als investigadors a esclarir els fets.

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, que s'han desplaçat fins el lloc dels fets amb sis patrulles, estan investigant els fets i cerquen els joves responsables de l'agressió, que encara no han estat detinguts. El cas es troba sota secret de sumari. El SEM també s'ha traslladat amb dues ambulàncies fins a la zona, on han intentat realitzar maniobres de reanimació a la víctima sense èxit.

La identitat de l'home mort en la disputa correspon a M.N, de nacionalitat senegalesa i 33 anys. Un amic de la víctima que es troba a la zona on han succeït els fets ha explicat a Diari Més que M.N residia a Salou des de fa 15 anys -actualment en un domicili del carrer València- i estava molt integrat al municipi. Els seus pares també viuen a Salou i té dues germanes que van néixer a Catalunya, segons la mateixa font.

La situació ha causat una gran expectació entre els veïns, sobretot entre els ciutadans senegalesos. En aquests moments ja s'ha realitzat l'aixecament del cadàver, el qual s'han emportat els serveis funeraris.

tracking