Diari Més

Llum, colors i música electrònica al nou Espai Cubik de la Festa Major de Vila-seca

Vila-seca estrena aquest espai al pati de l'Escola Sant Bernat Calvó, on hi haurà festes el 28, 29 i 30 de juliol, i 2 d'agost

És una iniciativa sorgida de la Taula de Treball Jove.

Llum, colors i música electrònica al nou Espai Cubik de la Festa Major de Vila-secaPere Segura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Música electrònica en un espai ple de cubs que van canviant de colors. Aquesta és una de les grans novetats de la Festa Major d'Estiu de Vila-seca d'aquest 2017, l'Espai Cubik. Aquest està situat al pati de l'Escola Sant Bernat Calvó, i els concerts de música electrònica i disco hi tindran lloc aquest divendres, dissabte i diumenge. A més, el 2 d'agost hi haurà la festa Remember 90's, amb Dream 3 Team.

Tal com explica el president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, han estat necessaris dos anys de treball per tal que el projecte sigui una realitat. «En aquest lloc hi haurà una oferta de música electrònica adreçada a un públic ampli, des del més jove fins a l'adult», afegeix. Aquesta és una iniciativa sorgida de la Taula de Treball Jove, en la qual joves d'entre 16 i 18 anys van demanar per la Festa Major un espai de música electrònica.

La zona està delimitada per unes parets fetes amb cubs il·luminats que van canviant de color, de manera que la música interactua amb l'espai. Segura explica que per poder-lo fer «hem comptat amb la complicitat de l'empresa Schütz de Vila-seca, que ens ha cedit els dipòsits. Després vam haver de buscar una empresa que resolgués el tema tecnològic, i finalment, l'empresa Nua Arquitectes de Tarragona, ens ha fet el projecte, el disseny dels volums i la comprovació de la instal·lació».

Pere Segura ha compartit al seu perfil de Facebook vídeos i imatges que mostren com ha quedat l'espai:

tracking